Strona: Krótkoterminowe szkolenie dla studentów WBIŚiA- projekt BIP / Dział Współpracy Międzynarodowej

Krótkoterminowe szkolenie dla studentów WBIŚiA- projekt BIP

2024-02-16
, red.  Joanna Ruszel

Drodzy Studenci!

Serdecznie zapraszamy do uczestnictwa w szkoleniu odbywającego się  w ramach projektu Projekt Blended Intensive Program (BIP) pt. "How to Develop a Scientific/Research Article (Civil Enginering)?”

 

  • szkolenie przeznaczone jest w szczególności dla studentów Wydziału Budownictwa, Inżynierii Środowiska i Architektury, preferowane z uwagi na treści szkolenia kierunki studiów to: konstrukcje budowlane, geotechnika, hydraulika, drogi komunikacyjne, regionalne i miejskie planowanie oraz zrównoważony rozwój i wpływ na środowisko.

 

Czas trwania szkolenia wynosi 5 tygodni, przy czym 7 dni (łącznie z podróżą) odbywa się w University of Madeira, Funchal, Portugalia, pozostałe 4 tygodni to zajęcia online. Planowany termin wyjazdu do Portugalii jest od 27 do 31 maja 2024 r. Ilość miejsc: 4

Zakwalifikowany uczestnik szkolenia otrzymuje ze środków projektu Erasmus+ diety pobytowe.

Wymagane dokumenty

Podanie wg. wzoru, adresowane do prof. Grzegorza Ostasza - prorektora ds. studenckich,

złożone do Działu Współpracy Międzynarodowej, bud. V, pokój 212, musi zawierać:  

                                  

  • zgodę dziekana macierzystego wydziału,                                                                                                                     
  • poświadczoną przez dziekanat informację o braku niedopuszczalnych regulaminem studiów zaległości oraz średnią ważoną ocen z semestru poprzedzającego rekrutację na BIP,
  • uzasadnienie chęci uczestnictwa w szkoleniu,

 

Termin składania dokumentów: 10.03.2024 r.

 Uwaga 

O zakwalifikowaniu decyduje:

  • spełnienie warunków formalnych
  • średnia ocen z toku studiów
  • bardzo dobra znajomość języka angielskiego
Powrót do listy aktualności

Nasze serwisy używają informacji zapisanych w plikach cookies. Korzystając z serwisu wyrażasz zgodę na używanie plików cookies zgodnie z aktualnymi ustawieniami przeglądarki, które możesz zmienić w dowolnej chwili. Więcej informacji odnośnie plików cookies.

Akceptuję