Strona: BIP" Digital Transition, Law and International Market" / Dział Współpracy Międzynarodowej

BIP" Digital Transition, Law and International Market"

2024-09-23

Blended Intensive Program (BIP) pt. Digital Transition, Law and International Market. Organizatorem jest Uczelnia Polytechnic of Porto (P PORTO05).

Szkolenie przeznaczone jest w szczególności dla studentów Wydziału Zarządzania Politechniki Rzeszowskiej.

 Warunki:

  • student oświadcza, że zna język angielski w stopniu umożliwiającym mu uczestniczenie w szkoleniu,
  • limit miejsc na szkolenie wynosi: 2 miejsca,
  • czas trwania szkolenia wynosi kilka tygodni, przy czym jeden tydzień - 5 dni odbywa się w Politécnico do Porto Felgueiras, Portugalia w terminie od 20.10.2024 r. do 26.10.2024 r., pozostała część szkolenia to zajęcia online, w terminie od 07.10.2024 r. do 11.10.2024 r. Politechnika Rzeszowska wypłaca uczestnikowi szkolenia ze środków projektu Erasmus (na konto bankowe wskazane przez studenta) diety pobytowe; maksymalna kwota dofinansowania, która może zostać pokryta ze środków projektu Erasmus+ stanowi łącznie kwotę 553 EUR tj. diety pobytowe (7x79 euro = 553 EUR) na jednego uczestnika,
  • koszty dodatkowe, niebędące kosztem kwalifikowanym projektu BIP pokrywa student,
  • student podpisując umowę zobowiązuje się do uzyskania przed wyjazdem Europejskiej Karty Ubezpieczenia Zdrowotnego w Narodowym Funduszu Zdrowia oraz ubezpieczenia na wyjazd zagraniczny z PRz.

Termin składania dokumentów: do 3 października 2024 r. w Dziale Współpracy Międzynarodowej (DWM), bud. V, pokój 212, II piętro.

Wzór podania do pobrania poniżej.

Na wyjazdy w ramach projektu BIP mogą być kwalifikowani tylko i wyłącznie studenci, którzy:

- posiadają status studenta na stacjonarnych i niestacjonarnych studiach I i II stopnia,
- w trakcie szkolenia nie będą przebywać na urlopie dziekańskim.

 

Powrót do listy aktualności

Nasze serwisy używają informacji zapisanych w plikach cookies. Korzystając z serwisu wyrażasz zgodę na używanie plików cookies zgodnie z aktualnymi ustawieniami przeglądarki, które możesz zmienić w dowolnej chwili. Więcej informacji odnośnie plików cookies.

Akceptuję