Strona: Szkolenie BIP dla studentów pt. „Turning Ideas into Businesses”, Portugalia / Dział Współpracy Międzynarodowej

Szkolenie BIP dla studentów pt. „Turning Ideas into Businesses”, Portugalia

2024-04-18
, red.  Joanna Ruszel

Drodzy Studenci!

Serdecznie zapraszamy do uczestnictwa w szkoleniu odbywającym się  w ramach projektu Projekt Blended Intensive Program (BIP) pt. „TURNING IDEAS INTO BUSINESSES”

Szkolenie przeznaczone jest dla studentów kierunków inżynierskich, technicznych, związanych z zarządzaniem

Czas trwania szkolenia wynosi 5 tygodni, przy czym 7 dni (łącznie z podróżą) odbywa się w University of Minho, Guimaraes, Portugalia, pozostałe 4 tygodni to zajęcia online. Planowany termin wyjazdu do Portugalii jest od 24 do 28 czerwca 2024 r.

Zakwalifikowany uczestnik szkolenia otrzymuje ze środków projektu Erasmus+ diety pobytowe. Organizacja parnerska pokryje koszty związane z posiłkami, transferami (lotnisko OPORTO – UMinho Guimarães – lotnisko OPORTO), materiałami i wizytami w tygodniu od 24 do 28 czerwca. Jeśli chodzi o zakwaterowanie, w rezydencji UMinho znajdują się akademiki, które będą dostępne dla zakwalifikowanych na szkolenie studentów (około 15 €/noc).

Wymagane dokumenty

Podanie wg. wzoru, adresowane do prof. Grzegorza Ostasza - prorektora ds. studenckich,

złożone do Działu Współpracy Międzynarodowej, bud. V, pokój 212, musi zawierać:  

   

  • zgodę dziekana macierzystego wydziału,                                                                                                                     
  • poświadczoną przez dziekanat informację o braku niedopuszczalnych regulaminem studiów zaległości oraz średnią ważoną ocen z semestru poprzedzającego rekrutację na BIP,
  • uzasadnienie chęci uczestnictwa w szkoleniu.

 

Termin składania dokumentów do: 25.04.2024 r.

Powrót do listy aktualności

Nasze serwisy używają informacji zapisanych w plikach cookies. Korzystając z serwisu wyrażasz zgodę na używanie plików cookies zgodnie z aktualnymi ustawieniami przeglądarki, które możesz zmienić w dowolnej chwili. Więcej informacji odnośnie plików cookies.

Akceptuję