Strona: Szkolenie Blended Intensive Programme dla studentów WEiI, Soest, Niemcy / Dział Współpracy Międzynarodowej

Szkolenie Blended Intensive Programme dla studentów WEiI, Soest, Niemcy

2024-12-09
, red.  Joanna Ruszel

Drodzy Studenci!

Serdecznie zapraszamy do uczestnictwa w szkoleniu odbywającym się  w ramach projektu Blended Intensive Program (BIP) pt. „There is no future without thinking, acting, and living sustainably”,  w Fachhochschule Südwestfalen, Soest, Niemcy

Szkolenie przeznaczone jest dla studentów Wydziału Elektrotechniki i Informatyki Politechniki Rzeszowskiej.

Czas trwania szkolenia wynosi kilka tygodni, część szkolenia jest on-line w terminie od 28 marca 2025 r., a od 18 do 24 maja 2025 r. jest to szkolenie stacjonarne w Fachhochschule Südwestfalen, Soest, Niemcy.

Wymagane dokumenty

Podanie wg. wzoru, adresowane do dr hab. inż. Bartosza Millera, prof. PRz, prorektora ds. studenckich i umiędzynarodowienia złożone do Działu Współpracy Międzynarodowej, bud. V, pokój 212, musi zawierać:  

                                  

  • zgodę prodziekana ds. kształcenia macierzystego wydziału,
  • poświadczoną przez dziekanat informację o braku niedopuszczalnych regulaminem studiów zaległości oraz średnią ważoną ocen z semestru poprzedzającego rekrutację na BIP,
  • zaświadczenie o znajomości języka angielskiego (zdane egzaminy państwowe lub ocena z lektoratu poświadczona przez Centrum Języków Obcych)
  • uzasadnienie chęci uczestnictwa w szkoleniu,

 

Termin składania dokumentów: 13.12.2024 r.

Informacje nt. dofinansowania

https://dwm.prz.edu.pl/erasmus/program-erasmus/bip---blended-intensive-programme

Informacja o szkoleniu

South Westphalia International Sustainabilty Week

Track 4 Engineering

Track4-Applied_Smart_Building_Systems_SDG7_-Mundinger.pdf

Powrót do listy aktualności

Nasze serwisy używają informacji zapisanych w plikach cookies. Korzystając z serwisu wyrażasz zgodę na używanie plików cookies zgodnie z aktualnymi ustawieniami przeglądarki, które możesz zmienić w dowolnej chwili. Więcej informacji odnośnie plików cookies.

Akceptuję