Strona: Dział Współpracy Międzynarodowej / Strona: 12

Aktualności

19 Sty

Nabór dla pracowników dydaktycznych

19-01-2024 r.
Zapraszamy nauczycieli akademickich do udziału w naborze na wyjazdy w ramach Erasmusa pozaeuropejskiego. Termin aplikacji 26 stycznia.
16 Sty

Konkurs: "Mój doktorat w 180 sekund"

16-01-2024 r.
Instytut Francuski w Polsce ogłasza konkurs do zaprezentowania swojej pracy naukowej. Finał na Uniwersytecie ELTE (Budapeszt)
 
08 Gru

Oferta praktyk zagranicznych w EUSPA

08-12-2023 r.
Agencja Unii Europejskiej ds. Programu Kosmicznego (EUSPA) zapewnia studentom i absolwentom uniwersytetów wyjątkowe i bezpośrednie doświadczenie w szczególności w zakresie funkcjonowania EUSPA i ogóln
07 Gru

Stypendium „EU Window” dla studentów planujących studia w HUST, Chiny

07-12-2023 r.
Stypendium będzie przyznawane na okres od września 2024 r. do lipca 2025 r. Studenci powinni przyjechać do HUST na 1 lub 2 semestry studiów.
 
05 Gru

ATINER's 2024 Higher Education in a Global World Symposium in Athens, Greece

05-12-2023 r.
We remind you that December 5, 2023, is the deadline for submitting abstracts for participation in the 8th Annual International Symposium on "Higher Education in a Global World", 8-11.07.2024.
05 Gru

Italian - Spanish Day 2023

05-12-2023 r.
Zaproszenie dla Erasmusów z Politechniki Rzeszowskiej
 
30 Lis

Zaproszenie na "The Online ‎International Winter School TUCN 2023"

30-11-2023 r.
„Odkrywanie przyszłości: sztuczna inteligencja, cyfrowe bliźniaki i automatyzacja” - wydarzenie w trybie online odbędzie się 7-8 grudnia 2023 r.
28 Lis

Szkolenie BIP (Blended Intensive Programme) - 1ST DIGITAL AND SUSTAINABLE...

28-11-2023 r.
Szkolenie dla studentów w ramach projektu BIP (Blended Intensive Programme) - 1ST DIGITAL AND SUSTAINABLE MANUFACTURING – QUALITY MANAGEMENT
 
Archiwum wiadomości

Nasze serwisy używają informacji zapisanych w plikach cookies. Korzystając z serwisu wyrażasz zgodę na używanie plików cookies zgodnie z aktualnymi ustawieniami przeglądarki, które możesz zmienić w dowolnej chwili. Więcej informacji odnośnie plików cookies.

Akceptuję