Strona: Dział Współpracy Międzynarodowej / Strona: 41

Aktualności

09 Kwi

Webinarium dla wnioskodawców programu Erasmus+, Akcja 2, Partnerstwa na...

09-04-2021 r.
Podczas webinarium przedstawione zostaną nowości i zmiany w stosunku do poprzedniej edycji programu, a także zasady ubiegania się o dofinansowanie.
08 Kwi

Nabór wniosków do programu Anders NAWA otwarty!

08-04-2021 r.
W ramach Programu oferowane jest comiesięczne stypendium w wysokości od 1250 zł do 1700 zł w zależności od poziomu kształcenia.
 
07 Kwi

Granty i stypendia dla doktorantów i pracowników nauki - KWIECIEŃ 2021

07-04-2021 r.
Każdego miesiąca sieć EURAXESS Polska przygotowuje listę grantów badawczych i stypendiów zagranicznych dostępnych dla młodych i doświadczonych badaczy z każdej dziedziny nauki.
06 Kwi

Digital Ambassadors 2021

06-04-2021 r.
Druga edycja konkursu Digital Ambassadors NAWA!
 
31 Mar

Sustainable food production in the condition of Climate Change

31-03-2021 r.
Zaproszenie na konferencję studencką w ramach Baltic University Programme. Udział jest bezpłatny. Termin aplikacji 11 kwietnia 2021
29 Mar

Politechnika Rzeszowska przystąpiła do The Baltic University Programme (BUP)

29-03-2021 r.
To jedna z największych sieci uniwersyteckich na świecie, zrzeszająca obecnie 93 uniwersytety członkowskie w regionie Morza Bałtyckiego.
 
26 Mar

NAWA: Trwa nabór wniosków w programach Bekkera i Ulama

26-03-2021 r.
Bekker NAWA dla doktorantów i naukowców na polskich uczelniach i instytutach naukowych i badawczych. Ulam NAWA dla naukowców ze stopniem co najmniej doktora pracujących za granicą (także Polaków).
22 Mar

Ogólnopolski Dzień Informacyjny Narodowej Agencji Erasmus+ i Europejskiego...

22-03-2021 r.
Wydarzenie odbędzie się 15 kwietnia 2021 roku w formule online.
 
Archiwum wiadomości

Nasze serwisy używają informacji zapisanych w plikach cookies. Korzystając z serwisu wyrażasz zgodę na używanie plików cookies zgodnie z aktualnymi ustawieniami przeglądarki, które możesz zmienić w dowolnej chwili. Więcej informacji odnośnie plików cookies.

Akceptuję