Strona: Dział Współpracy Międzynarodowej / Strona: 43

Aktualności

26 Sie

DAAD ma nową ofertę stypendialną na rok akademicki 2022/2023

26-08-2021 r.
Oferta Niemieckiej Centrali Wymiany Akademickiej (DAAD) jest skierowana do studentów, absolwentów, doktorantów oraz naukowców z polskich uczelni.
23 Sie

DiscoverEU: Wygraj podróż koleją po Europie

23-08-2021 r.
Masz 18 lat i jesteś obywatelem Unii Europejskiej? Weź udział w konkursie, w którym nagrodą jest podróż po Europie! Program DiscoverEU to element programu Europejskiego Roku Kolei 2021.
 
19 Sie

Wizyta dr Vadyma Prysiazhnyi z Masaryk University, Republika Czeska

19-08-2021 r.
Szkolenie w ramach programu Erasmus koordynowane przez prof. Tomasza Rumana, WCH
19 Sie

EU4Belarus: Stypendia dla białoruskich studentów

19-08-2021 r.
Stypendia są przeznaczone dla białoruskich studentów, którzy już studiują a także dla tych, którzy rozpoczną studia w roku akademickim 2021/22 i 2022/23.
 
02 Lip

Pożegnań nadszedł czas

02-07-2021 r.
Studenci programu Erasmus z semestru letniego kończą studia na politechnice
25 Cze

Zaproszenie do udziału: LOTUS Leadership Development Programme in learning...

25-06-2021 r.
Projekt ma na celu przyczynienie się do budowania potencjału i strategicznego zarządzania zmianami w zakresie uczenia się i nauczania w instytucjach szkolnictwa wyższego w całej Europie.
 
22 Cze

Wirtualny Konkurs Talentów Adamas 2021

22-06-2021 r.
Uniwersytet Adamas w Kalkucie w Indiach zaprasza społeczność Politechniki Rzeszowskiej do udziału w pierwszym w historii Virtual Talent Competition Adamas 2021".
14 Cze

Letnie kursy NAWA 2021

14-06-2021 r.
Program „Letnie kursy NAWA” został przekształcony w program instytucjonalny, co oznacza nową formułę rekrutacji. W 2021 roku rekrutację będą prowadziły trzy uczelnie akredytowane przez NAWA.
 
Archiwum wiadomości

Nasze serwisy używają informacji zapisanych w plikach cookies. Korzystając z serwisu wyrażasz zgodę na używanie plików cookies zgodnie z aktualnymi ustawieniami przeglądarki, które możesz zmienić w dowolnej chwili. Więcej informacji odnośnie plików cookies.

Akceptuję