Strona: Dział Współpracy Międzynarodowej / Strona: 5

Aktualności

05 Maj

Granty i stypendia dla doktorantów oraz pracowników nauki - MAJ 2021

05-05-2021 r.
Każdego miesiąca sieć EURAXESS Polska przygotowuje listę grantów i stypendiów zagranicznych dla badaczy z każdej dziedziny nauki. Oferty pochodzą ze źródeł krajowych i zagranicznych.
29 Kwi

137 tysięcy złotych na Program Spinaker dla Politechniki Rzeszowskiej

29-04-2021 r.
Politechnika Rzeszowska otrzymała prawie 137 tys. zł. na realizację projektu „Cyfrowy przemysł: szkolenia dla studentów” w ramach Programu SPINAKER NAWA-Intensywne Międzynarodowe Programy Kształcenia.
 
28 Kwi

Doktorat w Dziale Współpracy Międzynarodowej

28-04-2021 r.
Joanna Ruszel, pracownik Działu Współpracy Międzynarodowej Politechniki Rzeszowskiej uzyskała stopień doktora w dziedzinie nauk humanistycznych, w dyscyplinie historia.
21 Kwi

BUP Symposium 2021

21-04-2021 r.
Baltic University Programme zaprasza do udziału w sympozjum w dniach 19-20 października 2021. Termin zgłoszeń 22 maja.
 
20 Kwi

Webinarium FRSE

20-04-2021 r.
Wspólne studia magisterskie Erasmus Mundus oraz Jean Monnet 27 kwietnia
19 Kwi

Granty Interwencyjne NAWA –nabór wniosków otwarty

19-04-2021 r.
W programie dofinansowanie nawet do 300 tys. zł otrzymają projekty naukowców, których realizacja przyczyni się do rozwiązania bieżących, kluczowych dla społeczeństwa, problemów naukowych.
 
19 Kwi

Webinarium na temat programu Bekker NAWA

19-04-2021 r.
NAWA zaprasza zainteresowanych udziałem w Programie Bekker NAWA do uczestnictwa w webinarium na temat aktualnego naboru. Spotkanie on-line 20 kwietnia 2021 o 11:00.
15 Kwi

Program stypendialny DAAD - pobyty krótkoterminowe dla doktorantów i młodych...

15-04-2021 r.
Stypendium trwa od 1 do 6 miesięcy. Termin składania wniosków mija 30 kwietnia.
 
Archiwum wiadomości

Nasze serwisy używają informacji zapisanych w plikach cookies. Korzystając z serwisu wyrażasz zgodę na używanie plików cookies zgodnie z aktualnymi ustawieniami przeglądarki, które możesz zmienić w dowolnej chwili. Więcej informacji odnośnie plików cookies.

Akceptuję