Strona: Dział Współpracy Międzynarodowej / Strona: 3

Aktualności

02 Kwi

Stypendia Republiki Słowackiej_ pobyty studyjne

02-04-2024 r.
Narodowy program stypendialny Republiki Słowackiej- stypendia dla studentów zagranicznych, doktorantów, nauczycieli akademickich, pracowników naukowych i artystycznych.
28 Mar

3rd International Conference on Green Sustainable Technology and Management...

28-03-2024 r.
The conference will be held from 19 - 20 June 2024.
 
28 Mar

Relacja z wyjazdu w ramach Programu Erasmus+

28-03-2024 r.
Dr hab. inż. Wiesław Graboń przeprowadził wykłady na uczelni partnerskiej w Ouro Preto, Brazylia
27 Mar

The International Conference, "Modern Problems of Biology, Ecology and...

27-03-2024 r.
Zaporizhzhia National University calls for applications to the International Science-and-Practice Conference, "Modern Problems of Biology, Ecology and Chemistry", 25-27 April 2024.
 
26 Mar

Call for Summer Schools 2024

26-03-2024 r.
Zaplanuj wakacje w szkole letniej na uniwersytetach w Stamubule (Turcja), Lappeenrancie (Finlandia), Ostravie (Czechy), Bratysławie (Słowacja).
25 Mar

IX Konferencja Naukowa “Bezpieczeństwo energetyczne – filary i perspektywa...

25-03-2024 r.
Organizatorzy zapraszają studentów do udziału w sesji posterów naukowych stanowiącą integralną część Konferencji.
 
14 Mar

BIP pt:"Cybernetisc and Informatics-Key 21th Century Sciences”, Zlin...

14-03-2024 r.
Projekt Blended Intensive Program (BIP) pt. Cybernetics & Informatics - Key 21st Century Sciences Tomas Bata Unioversity, Zlin, Czechy dla studentów WEiI
14 Mar

Program stypendialny „New Technologies for Women – Ukraine"

14-03-2024 r.
Program skierowany jest do kształcących się na terenie Polski ukraińskich studentek, doktorantek i absolwentek szkół średnich (rozpoczynających jesienią 2024 studia techniczne).
 
Archiwum wiadomości

Nasze serwisy używają informacji zapisanych w plikach cookies. Korzystając z serwisu wyrażasz zgodę na używanie plików cookies zgodnie z aktualnymi ustawieniami przeglądarki, które możesz zmienić w dowolnej chwili. Więcej informacji odnośnie plików cookies.

Akceptuję