Strona: Dział Współpracy Międzynarodowej / Strona: 7

Aktualności

28 Lis

Szkolenie BIP (Blended Intensive Programme) - 1ST DIGITAL AND SUSTAINABLE...

28-11-2023 r.
Szkolenie dla studentów w ramach projektu BIP (Blended Intensive Programme) - 1ST DIGITAL AND SUSTAINABLE MANUFACTURING – QUALITY MANAGEMENT
28 Lis

Projekt Blended Intensive Program (BIP) "Cyber-Physical Systems Design in...

28-11-2023 r.
Szkolenie Blended Intensive Program (BIP) dla studentów Wydziału Budowy Maszyn i Lotnictwa w dniach 26lutego do 01 marca 2024 r. w Guimaraes, Portugalia
 
18 Lis

Wizyty w ramach Erasmusa pozaeuropejskiego w listopadzie

18-11-2023 r.
W listopadzie gościliśmy pracowników z 3 uczelni partnerskich.
16 Lis

Vulcanus in Japan

16-11-2023 r.
Praktyki przemysłowe w Japonii dla studentów kierunków inżynierskich i nauk ścisłych z państw członkowskich Unii Europejskiej.
 
13 Lis

Interstudent 2024!

13-11-2023 r.
To już XIV edycja konkursu, w którym nagradzani są najlepsi zagraniczni studenci zdobywający wykształcenie na polskich uczelniach. Kandydatury można zgłaszać do 8 grudnia 2023 roku.
10 Lis

Wyjedź na semestr do Chin

10-11-2023 r.
Do 17 listopada br. na Politechnice Rzeszowskiej trwa nabór chętnych na studia w semestrze letnim 2023-2024 w Huazhong University of Science and Technology w chińskim Wuhan.
 
07 Lis

Bezpłatne przejazdy MPK dla studentów w semestrze zimowym 2023/24

07-11-2023 r.
Studenci pochodzący z miast partnerskich Rzeszowa: Lwowa, Łucka, Iwano-Frankowska, Truskawca, Czernihowa mogą starać się o korzystanie z bezpłatnej komunikacji MPK na terenie Rzeszowa.
03 Lis

Partnerstwa strategiczne _ NAWA

03-11-2023 r.
Nabór wniosków trwa do 31 stycznia 2024 r. Liczba partnerów strategicznych w projekcie może wynosić od 1 do 6 instytucji.
 
Archiwum wiadomości

Nasze serwisy używają informacji zapisanych w plikach cookies. Korzystając z serwisu wyrażasz zgodę na używanie plików cookies zgodnie z aktualnymi ustawieniami przeglądarki, które możesz zmienić w dowolnej chwili. Więcej informacji odnośnie plików cookies.

Akceptuję