Strona: Dział Współpracy Międzynarodowej / Strona: 69

Aktualności

01 Lut

Nowy program stypendialny Indonezji – pilne zaproszenie dla polskich...

01-02-2018 r.
Zachęcamy do zapoznania się z ofertą
31 Sty

III edycja Mechanizmów EOG/NOR 2014-2021

31-01-2018 r.
Zaproszenie do konsultacji w sprawie kształtu przyszłego programu "Edukacja" (dawniej Fundusz Stypendialny i Szkoleniowy) współpraca z Norwegią, Islandią i Liechtensteinem.
 
30 Sty

Profesorowie z Europejskich Uczelni zaproszeni do projektu w ramach programu...

30-01-2018 r.
Profesorowie z europejskich uczelni zaproszeni do opracowania wspólnego wniosku projektowego dotyczącego programu ERASMUS+ na Politechnice Rzeszowskiej
25 Sty

Stypendysta programu Erasmus+ wyróżniony

25-01-2018 r.
Kacper Pałkus, stypendysta programu Erasmus+/praktyka w The Von Karman Institute for Fluid Dynamics, Belgia wśród laureatów XVIII Ogólnopolskiego Konkursu o Dyplom i Nagrodę Prezesa SIMP.
 
24 Sty

Współpraca Politechniki Rzeszowskiej z Uniwersytetem Technicznym w Koszycach

24-01-2018 r.
Nowe ramy współpracy Politechniki Rzeszowskiej z Uniwersytetem Technicznym w Koszycach
17 Sty

Konkurs na projekt młodego polskiego naukowaca (Tokio, Japan)

17-01-2018 r.
Ambasada RP w Tokio, we współpracy z Ministerstwem Nauki i Szkolnictwa Wyższego, planuje zorganizować w gmachu ambasady pokaz wystawy „Nauka to Wolność”
 
09 Sty

Jeśli Erasmus+ to gdzie? ... w Kortrijk!

09-01-2018 r.
Uczelnia VIVES posiadająca kilka kampusów umiejscowionych w różnych miastach Flandrii w roku 2017 połączyła się z inną belgijską uczelnią tworząc większą sieć uczelnianą.
20 Gru

Współpraca z Ukrainą w ramach Programu Erasmus+ Kazachstan, Ukraina, Uzbekistan

20-12-2017 r.
Prof. Oksana Vovk z National Aviation University w Kijowie z wizytą na Politechnice Rzeszowskiej
 
Archiwum wiadomości

Nasze serwisy używają informacji zapisanych w plikach cookies. Korzystając z serwisu wyrażasz zgodę na używanie plików cookies zgodnie z aktualnymi ustawieniami przeglądarki, które możesz zmienić w dowolnej chwili. Więcej informacji odnośnie plików cookies.

Akceptuję